Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 سوالات قبل از خرید

در صورتی که قبل از خرید هرگونه سوالی دارید میتوانید از این بخش مطرح کنید

 پشتیبانی

کلیه درخواست های پشتیبانی خود را از این بخش مطرح کنید

 گزارش تخلف

در صورت مشاهده تخلف توسط هر یک از مشتریان یا کاربرانی که از ما سرویس دارند, آن را در این بخش مطرح کنید

 سفارش پروژه

در صورتی که قصد ارسال درخواست سفارش پروژه ( کد و برنامه نویسی ) دارید موضوع را از طریق این دپارتمان ارسال و پیگیری کنید